Sponsoren, partners en doneren

Onze sponsoren

De volgende firma’s dragen de speel-o-theek een warm hart toe door als sponsor op te treden. Zo kunnen wij nieuw speelgoed kopen voor onze leden! Klik op de advertentie en neem een kijkje op hun website.

 

Kruisweg 646
(in de grand passage)
2132CJ Hoofddorp


Polderplein 114
2132 BE Hoofddorp

Tuinweg 26
2132 DP Hoofddorp

Wil je ons ook steunen en een plekje krijgen op deze pagina? Wij vertellen je graag meer, dus stuur ons een bericht via info@speelotheekhoofddorp.nl

Onze partners

De Speelgoedbank in Haarlem is een winkel waar tweedehands speelgoed een nieuwe kans krijgt. Speelgoed krijgt door De Speelgoedbank een tweede leven en belandt niet in de vuilnisbak of onder een dikke stoflaag op zolder. Speelgoed dat op onze speelgoedbeurs niet verkocht wordt, wordt door ons gedoneerd aan de Speelgoedbank. Zo werken we mee aan een circulaire samenleving. 

De speel-o-theek is partner van Stichting Leergeld in de Haarlemmermeer. Deze Stichting helpt kinderen die om financiële redenen buitenspel staan, mee te laten doen aan allerlei activiteiten. Zo kunnen zij zich spelenderwijs verder ontwikkelen. Daar hoort uiteraard ook speelgoed bij en daarom zijn wij bekend bij en met deze stichting. Via Stichting Leergeld kunnen gezinnen een jaarabonnement krijgen voor onze speel-o-theek en zonder verdere kosten 12 maanden lang speelgoed lenen voor hun kinderen.

Doneren aan de speel-o-theek

Vind je ook dat de speel-o-theek moet blijven bestaan, maar wil je geen lid worden? Dan zou je kunnen overwegen om de speel-o-theek te steunen door een donatie te doen. Met dit geld kunnen we:

  • nieuw speelgoed kopen,
  • onze website onderhouden,
  • onze apparatuur onderhouden,

en nog veel meer.

Via onderstaand formulier kun je een bedrag kiezen om te doneren. Je kunt een vastgesteld bedrag kiezen (€5, €7,50 of €10), of een eigen bedrag invoeren. Omdat we ook kosten maken bij het accepteren van de donaties, is het minimumbedrag €5,00. We zijn blij met elk bedrag dat je kiest!
Vul je naam en eventueel je bedrijfsnaam in en laat je e-mail adres achter, zodat we je kunnen bedanken voor je donatie. Verder wordt je e-mail adres niet door ons gebruikt. Laat ook even een berichtje achter, zodat we weten waarom je ons steunt?

Bedrag