Sponsoren en partners

Onze sponsoren

De volgende firma’s dragen de speel-o-theek een warm hart toe door als sponsor op te treden. Zo kunnen wij nieuw speelgoed kopen voor onze leden! Klik op de advertentie en neem een kijkje op hun website.

 

 

Wil je ons ook steunen en een plekje krijgen op deze pagina? Wij vertellen je graag meer, dus stuur ons een bericht via info@speelotheekhoofddorp.nl

Onze partners

De Speelgoedbank in Haarlem is een winkel waar tweedehands speelgoed een nieuwe kans krijgt. Speelgoed krijgt door De Speelgoedbank een tweede leven en belandt niet in de vuilnisbak of onder een dikke stoflaag op zolder. Speelgoed dat op onze speelgoedbeurs niet verkocht wordt, wordt door ons gedoneerd aan de Speelgoedbank. Zo werken we mee aan een circulaire samenleving. 

De speel-o-theek is partner van Stichting Leergeld in de Haarlemmermeer. Deze stichting helpt kinderen die om financiële redenen buitenspel staan, mee te laten doen aan allerlei activiteiten. Zo kunnen zij zich spelenderwijs verder ontwikkelen. Daar hoort uiteraard ook speelgoed bij en daarom zijn wij bekend bij en met deze stichting. Via Stichting Leergeld kunnen gezinnen een jaarabonnement krijgen voor onze speel-o-theek en 12 maanden lang speelgoed lenen voor hun kinderen.